VLAAMS LOKET JEUGDHULP
Indien u deze nieuwsbrief niet kan lezen, bekijk een online versie
Agentschap Jongerenwelzijn
ACT Berichtenblad
NR 20 26/06/2018
 
Het ACT Berichtenblad omvat operationele en dus noodzakelijke mededelingen van de afdeling Continuïteit en toegang, zoals over de werking van de intersectorale toegangspoort en over de continuïteit van de jeugdhulp. Deze communicatie gaat daarom automatisch naar alle jeugdhulpaanbieders in Vlaanderen. In- of uitschrijven kan via het e-mailadres communicatie@jongerenwelzijn.be.
Nieuwe release INSISTO
Vandaag, 26 juni 2018, wordt een nieuwe release van INSISTO gelanceerd. Daarbij worden voornamelijk verschillende problemen opgelost. Ook de volgende maanden wordt gefocust op verdere aanpassingen om de stabiliteit van INSISTO te verbeteren.

Deze release is de eerste sinds de introductie van het luik continuïteit. Elke hulpverlener met toegang tot INSISTO kan nu een vraag voor cliëntoverleg en bemiddeling indienen. Deze mogelijkheid is beschikbaar op de pagina ‘Mijn berichten’ en vervolgens ‘Mijn verslagen’. Vanaf 23 juli 2018 zal INSISTO hiervoor bovendien automatisch e-mails versturen ter opvolging van deze aanvragen.
Broer-zus prior
Jeugdhulpregie kent een feitelijke prior toe aan broers en zussen die samen in een voorziening moeten verblijven. Sinds 1 juni 2018 gaat deze prior, net als de migratieprior en de prior voor interne schakels, niet meer van het quotum af.
Vragen of opmerkingen?
Contacteer de intersectorale toegangspoort van jouw regio.

Regio Antwerpen - 03/614 51 50
vragenijh.antwerpen@jongerenwelzijn.be

Regio Limburg - 011 30 31 40
vragenijh.limburg@jongerenwelzijn.be

Regio Oost-Vlaanderen - 09 276 18 00
vragenijh.oostvlaanderen@jongerenwelzijn.be

Regio Vlaams-Brabant en Brussels Hoofdstedelijk Gewest - 016 66 60 00
vragenijh.vlaamsbrabant@jongerenwelzijn.be

Regio West-Vlaanderen - 050 24 71 85
vragenijh.westvlaanderen@jongerenwelzijn.be
 
Dit is een officieel e-zine van de Vlaamse overheid.
Deze nieuwsbrief bevat operationele en noodzakelijke mededelingen van de afdeling Continuïteit en toegang. In- of uitschrijven kan via het e-mailadres communicatie@jongerenwelzijn.be