Maak van donderdag date-dag

 

In elke relatie kan het al eens wat minder goed gaan. Een beetje meer tijd en aandacht voor elkaar doet veelal al wonderen. De campagne “Maak van donderdag date-dag en blijf ook met je partner de beste vrienden” speelt in op de bevindingen dat mannen en vrouwen gelukkiger zijn in een goede partnerrelatie en dat kinderen in een positief gezinsklimaat een sterke basis vinden voor hun welbevinden en ontwikkeling. De campagne wil koppels met een positieve boodschap een duwtje in de rug te geven. Het is belangrijk dat mensen beseffen dat ze tijd vrij moeten maken voor elkaar en dat ze met hun vrienden en familie of, waar nodig, met professionals kunnen spreken over eventuele relatieproblemen. De campagne geeft enkele ludieke tips en verwijst naar de website www.tijdvoorjerelatie.be waar verder wordt ingegaan op het belang van tijd maken voor elkaar, praten met elkaar, omgaan met conflicten, seksualiteit en ouderschap.

Schenk evenveel aandacht aan je partner als aan je smartphone. Maak van donderdag date-dag en blijf ook met je partner de beste vrienden. Meer tips en info: tijdvoorjerelatie.be