Haalt jouw creatie de nieuwjaarswensen van minister Vandeurzen?

 

Dit jaar wil Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, zich op een bijzondere manier tot de medewerkers van zijn beleidsdomein richten. Hij komt het hele jaar door op veel plaatsen waar op een ontzettend geëngageerde manier zorg en hulp wordt gegeven aan kwetsbare mensen. Telkens blijkt dan ten overvloede dat in de zorg- en welzijnssector ook een gezonde dosis creativiteit aanwezig is. Vandaar deze oproep: https://www.youtube.com/watch?v=TkXp0rZkP0I. Kort samengevat: de minister wil zijn nieuwjaarswensen kracht bijzetten door een pakkend beeld, een knappe tekening, een sterk schilderij of een sierlijke collage. Daarvoor doet hij graag een beroep op jou! Bezorg vóór 9 december 2016 jouw creatiefste beeld. Ideeën insturen kan op kabinet.vandeurzen@vlaanderen.be.