Verdeling vrijkomend aanbod in gemeenschapsinstellingen via interregionale verdeelsleutel

 

Vanaf 4 april zullen vrijkomende plaatsen in de gemeenschapsinstellingen worden verdeeld volgens een interregionale verdeelsleutel. Dat is het gevolg van een afspraak tussen vertegenwoordigers van de jeugdmagistratuur en Jongerenwelzijn. De interregionale verdeelsleutel is te vinden op de website zodat het invullen van de vrije plaatsen – uitgezonderd voorbehouden en time-outcapaciteit - mee kan worden opgevolgd door de verwijzers. Ook breidt de instroom in de time-outleefgroepen uit tot twee vaste instroomdagen per campus:

  • Dinsdag en woensdag voor instroom in gemeenschapsinstelling De Zande;
  • Donderdag en vrijdag voor instroom in gemeenschapsinstelling De Kempen.
Meer informatie is te lezen in de nota over de vernieuwde organisatie.