Uitnodiging netwerkevent ‘Groter maken’

 

Tijdens het netwerkevent ‘Groter maken’ van YAR Vlaanderen en LINC zal Paul Van Den Bosch zijn rijke kennis delen over de succesfactoren van atleet én coach. Van Den Bosch coacht al meer dan 25 jaar topatleten als Sven Nys, Mark Herremans, Luc Van Lierde e.a. Factoren als talent, belastbaarheid, het stellen van doelen, motivatie, focus op sterke punten, vertrouwen, communicatie en stressbestendigheid komen aan bod. Aansluitend vindt een panelgesprek plaats met Paul Van Den Bosch, Stefaan Pleysier (LINC), Erwin Ramaekers (YAR Vlaanderen) en een jongere met zijn coach die samen het YAR-programma doorlopen. Met Phara De Aguirre als moderator onderzoeken ze de overeenkomsten tussen het coachen van atleten naar topprestaties en het coachen van jongeren om terug succesvol in het leven te staan. Het event sluit af met een netwerkreceptie. Inschrijven kan via het e-mailadres reservaties@yarvlaanderen.be.

Waar en wanneer?

WOENSDAG 28 SEPTEMBER - 20u
MARIA THERESIACOLLEGE - GROTE AULA
SINT-MICHIELSSTRAAT 6, LEUVEN