Oproep: stel je project voor tijdens de Dag van de Jeugdhulp!

 

In de vorige nieuwsbrief stond het reeds: op woensdag 31 mei vindt de volgende Dag van de Jeugdhulp plaats. Het programma voorziet ook een standenmarkt van 12u30 tot 14u30. Dat wil projecten in de kijker zetten die creatief, innovatief en dus gewoon goed bezig zijn met de geestelijke gezondheidszorg van kinderen en jongeren in de jeugdhulp, meteen ook het thema dit jaar. Bezoekers van dit marktje zijn enerzijds directie- en stafleden van voorzieningen en anderzijds jongeren uit de jeugdhulp. Heeft jouw organisatie een dergelijk project? Wil je graag deze kans aangrijpen om dit voor te stellen aan de bezoekers? Neem dan contact op met voorzieningenbeleid@jongerenwelzijn.be. Het aantal standplaatsen is beperkt dus aarzel zeker niet te lang!