Vacature boekhouder

 

Hou je van cijfers, en geloof je in het mee creëren van ontplooiingskansen voor jongeren? Geniet uitvoerend werk je voorkeur, en zie je hoe gauw kansen om verbeteringen aan te brengen? Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!

Je ondersteunt het Fonds Jongerenwelzijn en het Agentschap Jongerenwelzijn op boekhoudkundig vlak. Je draagt bij tot het aansturen van het financieel beleid van de organisatie.

Je helpt bij het administratief ondersteunen van het beleid rond de kinderbijslagregeling, en bij het verder uitbouwen en optimaliseren van de door het Fonds Jongerenwelzijn gebruikte werkveldgebonden IT-toepassing.

Je taken zijn voor een groot deel uitvoerende activiteiten. Je legt vanuit de opgedane expertise de nadruk op het voortdurend verbeteren van de processen en de middelen, en het optimaal inzetten van de middelen.

Meer informatie over de context en het takenpakket van deze functie, kan je lezen op de website van Werken voor Vlaanderen.