ICT-vacatures bij Jongerenwelzijn

 

Jongerenwelzijn is momenteel op zoek naar twee ICT-profielen. Als projectleider externe ontwikkelingen speel je een bepalende rol in de samenwerking van Jongerenwelzijn met haar twee ICT-leveranciers. Je speelt de tussenpersoon tussen de gebruikerszijde en de ontwikkelaars en zorgt voor kwaliteitscontrole van de werkzaamheden van deze laatste. Als data verantwoordelijke ben je dan weer verantwoordelijk voor het onderhouden van de data architectuur, inclusief het conceptueel data model, de link met applicaties en processen, data flow modellen en de data catalogus. Je zal samen met anderen het structureel databeheer van Jongerenwelzijn opzetten en meewerken aan monitoring van de werkzaamheden van het agentschap. Het gaat over contracten onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 20 augustus.