Dag van de Jeugdhulp: laatste kans om in te schrijven!

Op donderdag 11 oktober 2018 vindt de derde Dag van de Jeugdhulp plaats, deze keer met als thema participatie. Graag nodigen Jongerenwelzijn, Kind en Gezin, VAPH, Zorg en Gezondheid, departement WVG en departement Onderwijs u hiervoor uit! De inschrijvingen worden begin volgende week afgesloten, dus bij deze een warme oproep om dit meteen te doen!

In de voormiddag opent minister Jo Vandeurzen, waarna Ann Clé komt spreken over participatie in organisaties, zowel op beleidsniveau als op methodisch niveau. Daarna volgt een boeiend debat rond participatie gemodereerd door Kristel Verbeke met o.a. David Debrouwere, Musti Onlen, jongeren en ouders uit de jeugdhulp. De kandidaten voor de Prijs Jeugdhulp kunnen zichzelf en hun project doorheen het voormiddaggedeelte voorstellen en de winnaar van vorig jaar - CIG Huis Ter Leye - vertelt waar ze momenteel staan met hun project. Bart Kiers zorgt voor de komische noot. Nieuw is het namiddaggedeelte met een breed aanbod aan workshops volgens verschillende werkvormen. En we zorgen er op creatieve wijze voor dat u zelf ook actief kan participeren aan de dag.

Meer info over de workshops kan je vinden op de website. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

De dag van de jeugdhulp gaat van start om 9u45 in de gebouwen van Leefmilieu Brussel – BIM, Havenlaan 86C, 1000 Brussel. Dit gebouw bevindt zich net achter het gebouw VAC Herman Teirlinck, Tour&Taxis site. Onthaal met koffie is voorzien vanaf 9u. Raadpleeg het volledige programma voor meer info.

Bereikbaarheid

Hoe je makkelijk de locatie kan bereiken, lees je op de website van bel.brussels