Vacature campusdirecteur

Jongerenwelzijn is op zoek naar campusdirecteur voor campus De Markt in gemeenschapsinstelling De Kempen, en wil ook een wervingsreserve aanleggen voor de functie van campusdirecteur in de drie gemeenschapsinstellingen. De campusdirecteur leidt en beheert een campus van een gemeenschapsinstelling en tracht tot een optimale realisatie van de specifieke doelstellingen te komen. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing, evaluatie, bijsturing en effectmeting van de verschillende processen, specifiek het pedagogische en onderwijsproces in zijn campus. Hij is ook lid van het managementteam van de instelling. Hier levert hij een inhoudelijke bijdrage voor de strategische planning en de onderlinge afstemming van de verschillende processen over verschillende campussen heen.

Interesse? Lees het volledige vacaturebericht op Werken voor Vlaanderen.

Solliciteren kan tot en met 17 augustus 2018.