Dag van de Jeugdhulp: schrijf je nu in!

Op donderdag 11 oktober 2018 vindt de derde Dag van de Jeugdhulp plaats. Place to be is de gebouwen van Leefmilieu Brussel – BIM, Havenlaan 86C, 1000 Brussel. Onthaal start om 09u00 en het programma begint om 09u45.

In de voormiddag opent minister Jo Vandeurzen, waarna Ann Clé komt spreken over participatie in organisaties, zowel op beleidsniveau als op methodisch niveau. Daarna volgt een boeiend debat rond participatie gemodereerd door Kristel Verbeke met o.a. David Debrouwere, Musti Onlen, jongeren en ouders uit de jeugdhulp. De kandidaten voor de Prijs Jeugdhulp kunnen zichzelf en hun project doorheen het voormiddaggedeelte voorstellen en de winnaar van vorig jaar - CIG Huis Ter Leye - vertelt waar ze momenteel staan met hun project. Bart Kiers zorgt voor de komische noot. Nieuw is het namiddaggedeelte met een breed aanbod aan workshops volgens verschillende werkvormen.En we zorgen er op creatieve wijze voor dat u zelf ook actief kan participeren aan de dag.

Meer info over de workshops kan je vinden op de website. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!