Vacature consulenten Hulpverlening OCJ/SDJ

Agentschap Jongerenwelzijn, regio Antwerpen zoekt consulent-hulpverleners zowel bij de sociale diensten jeugdrechtbank als bij het ondersteuningscentrum jeugdzorg. Het betreft tijdelijke, voltijdse contracten. Solliciteren doe je door je motivatiebrief en CV elektronisch te bezorgen t.a.v. Ingrid Van Eetvelt op volgend e-mailadres: regiobjb.antwerpen@jongerenwelzijn.be. Je kan solliciteren zolang de vacature online staat.

Indien je nog vragen hebt over de functie, kan je mailen naar Ingrid Van Eetvelt, regiobjb.antwerpen@jongerenwelzijn.be. Vermeld duidelijk “vraag vacante functie consulent”. Geef je telefoonnummer en de periode wanneer je best te bereiken bent zodat we je kunnen contacteren. Meer informatie over de functie vind je in het vacaturebericht.