Vacature deskundige kantoorautomatisering en -innovatie

Als deskundige kantoorautomatisering en –innovatie ben je goed op de hoogte van de evoluties in kantoorautomatisering (hard- en software). Je marktkennis is dan ook uitstekend te noemen. Je zorgt ervoor dat werknemers een passende IT ondersteuning hebben in hun werkzaamheden en neemt de nodige initiatieven om projecten op te starten en te implementeren. Je weet financiële gegevens nauw op te volgen en houdt inventarissen bij. Ook analyseer en optimaliseer je processen. Je bent dan ook organisatorisch sterk en sociaal ingesteld. Je houdt van samenwerken en stelt je klantvriendelijk op naar collega’s in binnen- en buitendiensten.

Ben jij deze sociale teamplayer met marktkennis van kantoorautomatisering en weet je van aanpakken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Meer informatie zoals het sollicitatieformulier en selectiereglement kan je vinden op de website van VDAB

Solliciteren kan t.e.m. vrijdag 15 februari 2019.