Vacature medewerker ORO-team (m/v), OSD Antwerpen

Agentschap Opgroeien – Regio Antwerpen is op zoek naar twee medewerkers voor het ORO-team die bereid zijn in een leertraject te stappen met het oog op het verwerven, zelf uitvoeren, onderzoeken, evalueren, bijsturen en uitdragen van de ORO-aanpak.
Het ORO-team is een team met een specifieke opdracht dat deel uitmaakt van het Agentschap Opgroeien in regio Antwerpen en dat op die manier ingebed zit in de structuur van een lerende organisatie. De huidige ORO-medewerker is de coördinator van het team. Het ORO-team is een deelteam van de regionale staf.

Het ORO-team staat in voor:

  • uitvoeren van ORO-trajecten in concrete casussen
  • documenteren van en reflecteren op interventies
  • in kaart brengen van evoluties ikv permanente bijsturing
  • faciliteren van effectiviteitsstudie
  • rapporteren aan onderzoeker PXL, adviesraad en beleidsraad
  • opmaken van een vormings- en implementatietraject

Meer informatie kan je vinden in het vacaturebericht. Solliciteren kan t.e.m. 15 september 2019.